J.C.V. De Stillekes organiseert “Cup Cake Cup”

 

Op vrijdag  organiseert de Stillekes een echte “Cup Cake Cup”!

Veel kinderen (en hun ouders!) kennen het fenomeen Cup Cake Cup natuurlijk al van televisie. Jonge bakkers en baksters maken de mooiste, gekste maar vooral lekkerste cupcakes. Dat zal op deze vrijdagavond in het Patronaat niet anders zijn. Jongens en meiden mogen hun zelfgebakken cupcakes aanbieden aan een zeer deskundige jury van prominente lekkerbekken. Als er vaders of moeders zijn die de strijd aan willen gaan met hun kind; ook dat kan! Ze worden dan wel in een aparte categorie beoordeeld door dezelfde jury.

Zoals bij elke wedstrijd zijn er wel een paar spelregels. Dat zijn:

-De cupcake moet zelf gebakken zijn (dus niet gekocht!).

-De cupcake moet tussen 19.00 en 20.00 aangeboden worden aan de jury.

- Er moeten minimaal 4 cupcakes gebakken worden.

-De cupcake moet thuis gebakken worden, maar de afwerking moet tussen de aangegeven tijd in het Patronaat gebeuren, dus niet thuis! Uiteraard mag je de spullen voor de afwerking wel meenemen. Er zijn ook spullen voor de afwerking in het Patronaat aanwezig. Deze worden door de Stillekes ter beschikking gesteld. Gereedschap voor de afwerking moet je wel zelf meenemen.

-Van tevoren aanmelden via stillekesmierlo@gmail.com. Vermeld daarbij je naam en leeftijd.

Rond de klok van 20.30 uur zal de prijswinnaar(es) bekend gemaakt worden en ontvangt hij/zij de eerste Stillekes “Cup Cake Cup”. Ook zal er een prijs zijn voor de vader of moeder die de lekkerste cupcake maakt.

Voor meer informatie over dit geweldige evenement óf onze andere activiteiten, kun je een mail sturen naar stillekesmierlo@gmail.com of kijken op www.stillekes.com

Verder kun je op de hoogte blijven van al onze activiteiten via onze Facebook en Instagram pagina’s.